Asigurare de viata de grup

Asigurarea de viata de grup este o asigurare de viata pe termen, destinata persoanelor juridice, acoperind timp de un an de zile riscul de deces al membrilor sau al angajatilor persoanei juridice contractante, survenit din orice cauza, 24 ore/24 ore, oriunde in lume.

Durata

1 an de zile, reinnoibila

Persoane asigurate

Membrii grupului nominal (minim 10 persoane) cu varstele intre 18–65 de ani la data intrarii in vigoare a politei.

Contractant

Persoana juridica (angajator, sindicat, organizatie, club sau fond).

Avantaje

  • Proceduri simplificate de evaluare a riscului
  • Tarife reduse comparativ cu asigurarile individuale
  • Posibilitate de motivare si fidelizare a persoanelor cheie din cadrul companiei dumneavoastra

Pentru o protectie completa, se poate extinde gama de acoperiri cu urmatoarele asigurari suplimentare, detaliate mai jos. Acestea se pot atasa la asigurarea de baza fie la incheierea contractului, fie ulterior la orice aniversare anuala a acestuia.

 

Asigurari suplimentare

Asigurarea privind Invaliditatea Totala si Permanenta
Acopera incapacitatea totala, datorata unei boli sau unui accident, a persoanei asigurate, de a presta orice munca salariata sau purtatoare de profit, aceasta invaliditate totala continuand neintrerupt o perioada de cel putin 12 luni. Starea de invaliditate trebuie sa fie definitiva si permanenta, conform documentelor medicale de atestare emise de autoritatile competente.
Asigurarea privind Invaliditatea Partiala Permanenta
Acopera invaliditatea partiala permanenta ce presupune reducerea capacitatii de munca a persoanei asigurate pe tot timpul vietii sale, ca urmare a unui accident sau a unei boli.
Starea de invaliditate trebuie sa fie definitiva si permanenta, conform documentelor medicale de atestare emise de autoritatile competente.
Asigurarea privind Invaliditatea Totala Temporara
Acopera incapacitatea totala a persoanei asigurate, datorata unui accident, de a presta munca salariata sau purtatoare de profit pentru care este calificat si pe care acesta a depus-o pana in acel moment.
Orice indemnizatie in baza acestei asigurari suplimentare se va acorda pe o perioada de maxim 12 luni pe caz de invaliditate in parte.
Asigurarea privind Alocatia Zilnica de Spitalizare
Acopera spitalizarea persoanei asigurate ca urmare a unui accident sau a unei boli.
Asigurarea privind Interventiile Chirurgicale
Sunt despagubite costurile interventiilor chirurgicale suferite de persoana asigurata ca urmare a unui accident, prin plata unei indemnizatii (procent din suma asigurata), corespunzator tipului de interventie.
Asigurarea pentru Fracturi si Arsuri
Se va plati o indemnizatie de asigurare (procent din suma asigurata) in caz de fracturi sau arsuri suferite de persoana asigurata, ca urmare a unui accident.
Asigurarea privind Moartea Accidentala
Acopera riscul de deces al persoanei asigurate, survenit ca urmare a unui accident, pe toata durata de valabilitate a asigurarii suplimentare.