Asigurare de viata pentru copii

Pentru start in viata.

„Copii mici, griji mici – copii mari, griji mari”. De multe ori am auzit aceasta expresie, dar o constientizam numai odata cu trecerea timpului. Realizam ca odata cu cresterea copiilor, cresc si nevoile lor, si necesarul financiar de satisfacere a acestor nevoi.

Prin incheierea unei asigurari de viata pentru copii JUNIOR, te asiguri ca la finalul contractului de asigurare, incepand cu varsta majoratulului, copilul va beneficia de suma stabilita de tine si ceva in plus. Iar asta se va intampla chiar daca tu, din cauza unui eveniment nefericit, nu vei mai putea plati primele de asigurare.

Durata

  • minim 10 ani – maxim 26(la momentul expirarii varsta copilului sa fie cuprinsa intre 18 – 27 ani).

Persoana asigurata

  • copilul cu varsta cuprinsa intre 1 an si maxim 17 ani la data intrarii in vigoare a politei.

Contractantul asigurarii

  • mama, tatal, bunicul, bunica, nasul, nasa, fratele sau sora.

Indemnizatia de asigurare

  • reprezinta suma de asigurata stabilita acordata copilului beneficiar la sfarsitul perioadei de asigurare.In cazul nefericit al decesului sau invaliditatii contractantului, GARANTA ASIGURARI va prelua plata primelor de asigurare, astfel incat, la expirarea contractului, plata indemnizatiei de asigurare sa nu fie afectata de acest eveniment.

Frecventa de plata

  • anuala, semestriala, trimestriala sau lunara.

Avantaje

  • Tarife aplicate in functie de varsta copilului.
  • Metoda de economisire neimpozabila.
  • In cazul decesului persoanei asigurate se returneaza primele platite.
  • Beneficiezi suplimentar de participarea la profitul rezultat din investirea rezervei matematice, oricand la cerere (incepand cu anul 3 de asigurare) sau la plata indemnizatiei de asigurare.

Pentru o protectie completa, poti adauga la asigurarea de baza, (fie la incheierea contractului, fie ulterior la orice aniversare anuala a acestuia) acoperirea pentru alocatia zilnica de spitalizare, detaliata mai jos:

Asigurari suplimentare

Asigurarea privind Alocatia Zilnica de Spitalizare

Se plateste o indemnizatie de asigurare pentru fiecare zi de spitalizare a copilului (ca urmare a unui accident sau a unei boli) in functie de suma asigurata stabilita (30/50/75 lei/zi). Aceeasi alocatie zilnica de spitalizare se va acorda si pentru un numar de zile de tratament ambulatoriu si convalescenta egal cu numarul de zile de spitalizare.

In cazul tratamentului in sectia de reanimare, alocatia zilnica de spitalizare se dubleaza.