Asigurari de viata

Asigurarile de viata reprezinta o metoda de protectie financiara, acoperind riscul de deces al persoanei asigurate din orice cauza. Ele pot fi incheiate pe o perioada de timp determinata sau nedeterminata. Cu exceptia asigurarii de viata pe termen, celelalte tipuri de asigurari sunt cu acumulare de capital. Asigurarile cu acumulare de capital iti ofera atat protectie financiara, cat si o metoda de economisire, pentru ca pe langa suma asigurata, incasezi si participarea la profit.

Pentru a-ti satisface nevoia de a avea o viata sigura si linistita, trebuie sa iei in calcul o modalitate de protectie suplimentara, asupra careia sa ai control deplin, indiferent ce iti rezerva viitorul, alegand asigurarea de viata cea mai potrivita pentru tine:

Asigurarea Garanta Esential

Cu Garanta Esential beneficiezi de protectie financiara pentru o gama complexa de riscuri astfel incat, in cele mai grele momente, tu sau cei dragi sa continuati sa va concentrati pe lucrurile importante.

Asigurarea de viata la termen

Pentru majoritatea dintre noi, familia si siguranta ei ocupa primul loc in lista noastra de prioritati. Nu toti realizam insa ca siguranta familiei nu se refera doar la prezent, ci mai ales la viitor.

Asigurarea mixta de viata

Ar trebui deci sa ne asiguram ca, indiferent ce se intampla cu noi, veniturile familiei noastre nu vor fi afectate si ca, la varsta pensionarii, vom pastra nivelul de trai de acum.

Asigurarea permanenta de viata

Poate ar trebui sa ne gandim ca, indiferent cat de apropiat sau indepartat va fi momentul disparitiei noastre, este bine sa ne asiguram ca urmasii nostrii nu vor ramane cu eventuale datorii.

Asigurarea de viata pentru copii

Prin incheierea unei asigurari de viata pentru copii JUNIOR, te asiguri ca la finalul contractului de asigurare, incepand cu varsta majoratulului, copilul va beneficia de suma stabilita.

Pachete de asigurare

Prin incheierea unei asigurari de viata GARANTA CAPITAL, vei beneficia de o protectie completa, fiind acoperit pentru majoritatea situatiilor ce iti pot afecta drumul in viata.