Razor Host
Razor Host
RazorHost
CONTENT

ASIGURAREA PERMANENTA DE VIATA

Poate ar trebui sa ne gandim ca, indiferent cat de apropiat sau indepartat va fi momentul disparitiei noastre, este bine sa ne asiguram ca urmasii nostrii nu vor ramane cu eventuale datorii sau, si mai bine, vor intra in posesia unei sume de bani pentru a depasi socul financiar al pierderii noastre.

Prin incheierea unei asigurari permanente de viata, in momentul nefericit al disparitiei noastre, beneficiarii desemnati sau mostenitorii vor intra in posesia sumei de bani stabilita prin contractul de asigurare.


Riscuri acoperite:

este acoperit riscul de deces din orice cauza, pe toata durata vietii asiguratului

Durata:

nelimitata

Persoana asigurata:

minim 18 ani - maxim 65 de ani la data intrarii in vigoare a politei.

Indemnizatia de asigurare:

la producerea evenimentului asigurat, beneficiarul desemnat de tine incaseaza suma asigurata pe care tu ai ales-o la incheierea politei de asigurare.

Frecventa de plata:

anuala, semestriala, trimestriala sau lunara.

Avantaje:

  • Protectie permanenta cu o prima constanta
  • Componenta de economisire neimpozabila
  • Se incaseaza suplimentar participarea la profitul din investirea rezervei matematice oricand la cerere (incepand cu anul 3 de asigurare) sau la incasarea indemnizatiei de asigurare
  • Posibilitatea efectuarii platii pe o durata fixa

 

CITESTE AICI DOCUMENTUL CU INFORMATIILE ESENTIALE privind Asigurarea permanenta de viata

 

CITESTE AICI DOCUMENTUL CU INFORMATIILE ESENTIALE privind Asigurarea permanenta de viata cu limita de plata a primelor

 

Pentru o protectie completa, in functie de nevoile tale poti adauga la asigurarea de baza una sau mai multe acoperiri suplimentare, detaliate mai jos. Acestea se pot atasa la asigurarea de baza fie la incheierea contractului, fie ulterior la orice aniversare anuala a acestuia.

Asigurari suplimentare:

Asigurarea privind Invaliditatea Totala si Permanenta

Acopera incapacitatea totala, datorata unei boli sau unui accident, a persoanei asigurate, de a presta orice munca salariata sau purtatoare de profit, aceasta invaliditate totala continuand neintrerupt o perioada de cel putin 12 luni.
Starea de invaliditate trebuie sa fie definitiva si permanenta, conform documentelor medicale de atestare emise de autoritatile competente.


Asigurarea privind Alocatia Zilnica de Spitalizare

Acopera cheltuielile de spitalizare a persoanei asigurate ca urmare a unui accident sau a unei boli, pentru fiecare zi de spitalizare in functie de suma asigurata stabilita (25/50/75/100 lei/zi).
Aceeasi alocatie zilnica de spitalizare se va acorda si pentru un numar de zile de tratament ambulatoriu si convalescenta egal cu numarul de zile de spitalizare.
In cazul tratamentului in sectia de reanimare, alocatia zilnica de spitalizare se dubleaza.


Asigurarea pentru Afectiuni Grave

Beneficiezi de o suma asigurata stabilita in cazul diagnosticarii cu una dintre urmatoarele afectiuni : infarct miocardic, comotie cerebrala (insuficienta circulatorie cerebrala acuta), afectiune a arterelor coronariene care necesita interventie chirurgicala-by pass, cancer, insuficienta renala, transplant de organe, paralizie, orbire.


Asigurarea privind Moartea Accidentala

Acopera riscul de deces al persoanei asigurate, survenit ca urmare a unui accident, pe toata durata de valabilitate a asigurarii suplimentare.


Asigurarea privind Suspendarea Platii Primelor

GARANTA ASIGURARI va prelua plata primelor in cazul invaliditatii totale si permanente a persoanei asigurate, ca urmare a unui accident sau a unei boli.


 

Pentru mai multe informatii, ne poti contacta la numarul de telefon 021 305 99 14.

 

NEWSLETTER

NEWSLETTER
Ma inscriu la newsletter           
CopyRightNotice

© Copyright 2015 Garanta Asigurari