Asigurare mixta de viata

Pentru protectie financiara si economisire

Incepem sa devenim din ce in ce mai constienti ca, odata cu retragerea din campul muncii, veniturile noastre se vor diminua considerabil. In plus, veniturile pe care le avem acum noi si familia noastra tin in mare parte de capacitatea noastra de munca. Ar trebui deci sa ne asiguram ca, indiferent ce se intampla cu noi, veniturile familiei noastre nu vor fi afectate si ca, la varsta pensionarii, vom pastra nivelul de trai de acum.

Cu asigurarea mixta de viata, in cazul nefericit al decesului tau, familia ta va primi suma stabilita in contractul de asigurare. Daca toate sunt bune si frumoase, la sfarsitul contractului te vei bucura tu de suma asigurata. In plus, in oricare dintre aceste situatii, tu sau familia ta, veti incasa si participarea la profit aferenta contractului.

Riscuri acoperite

  • este acoperit riscul de deces din orice cauza, pe toata durata de valabilitate a politei si supravituirea persoanei asigurate la expirarea politei de asigurare.

Durata

  • minim 5 ani – maxim 30 de ani.

Persoana asigurata

  • minim 18 ani – maxim 65 de ani la data intrarii in vigoare a politei si 75 de ani la data expirarii acesteia.

Indemnizatia de asigurare

reprezinta suma asigurata stabilita de tine la incheierea politei de asigurare ( sau modificata pe parcursul acesteia) plus participarea la profit aferenta contractului, suma ce va fi incasata de catre tine (in cazul supravietuirii la expirarea politei de asigurare) sau de catre beneficiarii desemnati (in cazul producerii evenimentului asigurat).

Frecventa de plata

  • anuala, semestriala, trimestriala sau lunara.

Avantaje

  • Acumularea unui fond pentru satisfacerea unor nevoi financiare la finalul unei perioade de timpEste o metoda neimpozabila de economisire si protectieSe incaseaza suplimentar participarea la profitul rezultat din investirea rezervei matematice oricand la cerere (incepand cu anul 3 de asigurare) sau la incasarea indemnizatiei de asigurare.

Pentru o protectie completa, in functie de nevoile tale poti adauga la asigurarea de baza una sau mai multe acoperiri suplimentare, detaliate mai jos. Acestea se pot atasa la asigurarea de baza fie la incheierea contractului, fie ulterior la orice aniversare anuala a acestuia.

Asigurari suplimentare

Asigurarea privind Invaliditatea Totala si Permanenta
Acopera incapacitatea totala, datorata unei boli sau unui accident, a persoanei asigurate, de a presta orice munca salariata sau purtatoare de profit, aceasta invaliditate totala continuand neintrerupt o perioada de cel putin 12 luni.

Starea de invaliditate trebuie sa fie definitiva si permanenta, conform documentelor medicale de atestare emise de autoritatile competente.

Asigurarea privind Alocatia Zilnica de Spitalizare
Acopera cheltuielile de spitalizare a persoanei asigurate ca urmare a unui accident sau a unei boli, pentru fiecare zi de spitalizare in functie de suma asigurata stabilita (25/50/75/100 lei/zi).

Aceeasi alocatie zilnica de spitalizare se va acorda si pentru un numar de zile de tratament ambulatoriu si convalescenta egal cu numarul de zile de spitalizare. In cazul tratamentului in sectia de reanimare, alocatia zilnica de spitalizare se dubleaza.

Asigurarea pentru Afectiuni Grave
Beneficiezi de o suma asigurata in cazul diagnosticarii cu una dintre urmatoarele afectiuni: infarct miocardic, comotie cerebrala (insuficienta circulatorie cerebrala acuta), afectiune a arterelor coronariene care necesita interventie chirurgicala-by pass, cancer, insuficienta renala, transplant de organe, paralizie, orbire.
Asigurarea privind Moartea Accidentala
Acopera riscul de deces al persoanei asigurate, survenit ca urmare a unui accident, pe toata durata de valabilitate a asigurarii suplimentare.
Asigurarea privind Suspendarea Platii Primelor
GARANTA ASIGURARI va prelua plata primelor in cazul invaliditatii totale si permanente a persoanei asigurate, ca urmare a unui accident sau a unei boli.