Asigurare de viata la termen

Pentru protectia financiara a familiei

Pentru majoritatea dintre noi, familia si siguranta ei ocupa primul loc in lista noastra de prioritati. Nu toti realizam insa ca siguranta familiei nu se refera doar la prezent, ci mai ales la viitor.

Prin incheierea unei asigurari de viata la termen, familia ta va putea depasi dificultatile financiare in cazul nefericit al disparitiei tale, primind suma stabilita necesara pentru a-si putea pastra nivelul de trai. Iar in cazul in care asigurarea este atasata unui credit ipotecar, familia ta va putea pastra casa pe care ai achizitionat-o pentru ca noi vom plati bancii suma stabilita.

Riscuri acoperite

  • Este acoperit riscul de deces din orice cauza al persoanei asigurate, pe toata durata de valabilitate a politei de asigurare.

Durata

  • minim 1 an – maxim 30 de ani.

Persoana asigurata

  • minim 18 ani – maxim 65 de ani la data intrarii in vigoare a politei si 75 de ani la data expirarii acesteia.

Indemnizatia de asigurare

  • la producerea decesului persoanei asigurate pe durata politei de asigurare, beneficiarul desemnat incaseaza suma asigurata stabilita de tine la incheierea politei de asigurare (sau modificata pe parcursul acesteia).

Frecventa de plata

  • anuala, semestriala, trimestriala sau lunara.

Avantaje

  • Protectie prin acoperirea obligatiilor financiare asumate la contractarea unor credite.
  • Asigura resursele financiare necesare familiei asiguratului in cazul producerii unui eveniment nefericit.
  • Poate fi raportata la valuta pentru protectia impotriva devalorizarii monedei nationale.
  • Prime avantajoase.

Pentru o protectie completa, in functie de nevoile tale poti adauga la asigurarea de baza una sau mai multe acoperiri suplimentare, detaliate mai jos. Acestea se pot atasa la asigurarea de baza fie la incheierea contractului, fie ulterior la orice aniversare anuala a acestuia.

Asigurari suplimentare

Asigurarea privind Invaliditatea Totala si Permanenta
Acopera incapacitatea totala, datorata unei boli sau unui accident, a persoanei asigurate, de a presta orice munca salariata sau purtatoare de profit, aceasta invaliditate totala continuand neintrerupt o perioada de cel putin 12 luni.

Starea de invaliditate trebuie sa fie definitiva si permanenta, conform documentelor medicale de atestare emise de autoritatile competente.

Asigurarea privind Alocatia Zilnica de Spitalizare
Acopera cheltuielile de spitalizare a persoanei asigurate ca urmare a unui accident sau a unei boli, pentru fiecare zi de spitalizare in functie de suma asigurata stabilita (25/50/75/100 lei/zi).

Aceeasi alocatie zilnica de spitalizare se va acorda si pentru un numar de zile de tratament ambulatoriu si convalescenta egal cu numarul de zile de spitalizare. In cazul tratamentului in sectia de reanimare, alocatia zilnica de spitalizare se dubleaza.

Asigurarea pentru Afectiuni Grave
Beneficiezi de o suma asigurata in cazul diagnosticarii cu una dintre urmatoarele afectiuni: infarct miocardic, comotie cerebrala (insuficienta circulatorie cerebrala acuta), afectiune a arterelor coronariene care necesita interventie chirurgicala-by pass, cancer, insuficienta renala, transplant de organe, paralizie, orbire.
Asigurarea privind Moartea Accidentala
Acopera riscul de deces al persoanei asigurate, survenit ca urmare a unui accident, pe toata durata de valabilitate a asigurarii suplimentare.
Asigurarea privind Suspendarea Platii Primelor
GARANTA ASIGURARI va prelua plata primelor in cazul invaliditatii totale si permanente a persoanei asigurate, ca urmare a unui accident sau a unei boli.