Asigurari pentru afacerea ta.

Pentru a asigura functionarea optima si profitul dorit, orice afacere necesita o investitie, fie ca este vorba de echipamente, utilaje sau resurse umane.

Din pacate, o gama foarte larga de evenimente poate influenta negativ activitatea ta, de la factori economici pana la calamitati naturale sau accidente, fara ca tu sa poti avea control asupra situatiei. Pentru a intampina situatiile nedorite si a putea acoperi pierderile, iti punem la dispozitie o serie de asigurari flexibile, prin care iti poti proteja afacerea in orice moment.

Asigurare de viata de grup

Destinata persoanelor juridice, acopera timp de un an de zile riscul de deces al membrilor sau al angajatilor.

Asigurari auto - CASCO

Parcul auto este unul dintre segmentele afacerii tale pe care trebuie sa il controlezi si administrezi cat mai bine posibil.

Asigurare facultativa a bunurilor

Natura nu ne sustine intodeauna, fiind imprevizibila, insa afacerea ta trebuie sa mearga mai departe orice s-ar intampla.

Asigurare accidente angajati

Indiferent de tipul afacerii tale este important ca angajatii tai sa fie si sa se simta mereu in siguranta.

Asigurare de construcții montaj

Indiferent de situatie, trebuie sa fii pregatit sa iti protejezi echipa si bunurile, astfel incat nimic sa nu te abata de la planurile tale.

Asigurarea pe timpul transportului

Protejeaza-ti bunurile pe timpul transportului sau al depozitarii, pentru ca acestea sa ajunga la destinatie in siguranta.

Asigurarea echipamentelor electronice

In ziua de azi tehnologia este vitala pentru orice afacere si tocmai din acest motiv, trebuie sa te asiguri ca orice s-ar intampla, activitatea ta nu este afectata.
 

Asigurare de raspundere civila

Exista cazuri in care suntem raspunzatori pentru eventuale accidente sau daune provocate persoanelor cu care suntem angajati sau nu intr-o relatie contractuala, fiind obligati sa compensam prejudiciile.

Asigurarea utilajelor

Indisponibilitatea utilajelor poate insemna mai mult decat o pierdere financiara, pentru ca te poate impiedica sa respecti termenele stabilite sau chiar sa duci la bun sfarsit un proiect in care te-ai angajat.

Asigurarea instalatiilor, utilajelor si echipamentelor de constructie

Suntem constienti ca echipamentele, instalatiile si utilajele de constructie reprezinta cheltuieli majore atunci cand vrei sa construiesti profesionist si sa livrezi un produs de calitate.