Anul 2019 a început cu succes pentru Garanta Sibiu. Echipa locală, compusă din trei profesioniști din domeniul asigurărilor, este pregătită să anticipeze și în 2019 nevoile clienților, pentru a le recomanda în continuare cele mai bune soluții de asigurare. Portofoliul Garanta Asigurări include o gamă largă de produse destinate persoanelor fizice și juridice, echipa implicându-se activ în recomandarea celor mai bune polițe, precum și în a oferi susținere pe toată durata contractuală. 

Odată cu lansarea pe piață sibiană, scopul principal al echipei din noua reprezentanță este acela de a promova Garanta Asigurări în rândul potențialilor clienți din Sibiu și menținerea imaginii pe care compania a construit-o de-a lungul anilor. „Siguranță, stabilitate, progres” sunt atributele definitorii pe care le menționează Maria Popa, Director al reprezentanței Garanta Sibiu. 

“Garanta Asigurări vine cu oferte dedicate atât persoanelor fizice cât și business-urilor, fiecare dintre acestea beneficiind de polițe de asigurare pentru bunurile de valoare precum casa sau mașina și de asigurări de călătorie, ce au o mare cerere din partea clienților.

Polițele enumerate mai devreme sunt în topul preferințelor clienților de pe piețele din toate orașele, inclusiv Sibiu. Importanța asigurărilor de viață este foarte mare, echipa Garanta Asigurări din Sibiu încurajând și recomandând achiziționarea acestora. 

În ceea ce privește viitorul noii reprezentanțe, atenția noastră, cu sprijinul agenților și brokerilor de asigurări, se îndreaptă către creșterea cererii pentru întreg portofoliul de produse Garanta Asigurări. Mai mult, reprezentanții companiei au în vedere nevoile oamenilor legate de un anumit tip de asigurare și încearcă să impună pe piață un nou trend de educare în ceea ce privește anticiparea unui posibil risc. Spre exemplu, pentru persoanele juridice se recomandă asigurările de răspundere civilă și a echipamentelor. Aceste pachete sunt în prezent în focusul agenților și brokerilor, dar și al clienților.”

Echipa reprezentanței din Sibiu și-a stabilit principalele obiective pentru următorii cinci ani: promovarea brand-ului Garanta Asigurări pe piața din Sibiu și creșterea numărului de asigurați în portofoliul de clienți ai companiei. Obiectivele se prezintă a fi realizabile din punctul de vedere al managerului reprezentanței, Garanta Asigurări situându-se pe un trend ascendent în piața asiguratorilor din România. 

De acum sibienii pot beneficia în propriul oraș de asigurările oferite de profesioniștii Garanta. Echipa reprezentanței locale este pregătită să facă cele mai bune recomandări în funcție de cererea pentru un anumit tip de asigurare de viață, proprietățile și bunurile deținute de un potențial client, afacerea sau echipamentele folosite, fiecare persoană fiind întâmpinată și la Sibiu cu aceeași atenție și dedicare.

Garanta Asigurări este o companie ce activează pe piața de asigurări din România încă din anul 1997, fiind autorizată de către ASF să emită polițe de asigurări de bunuri și nu numai. Acumulând o experiență de peste 21 de ani și peste 50.000 de clienți, Garanta Asigurări este prezentă în 12 dintre cele mai importante orașe ale țării, iar de la sfârșitul anului 2018 și în Sibiu, la adresa Str. Someșului, nr. 14.